uređivanje i izdavaštvo

Uređivanje i izdavaštvo

uređivanje

Ukoliko imate knjigu ili drugu publikaciju koju želite da objavite, pružamo podršku od prvog koncepta do finalnog proizvoda.

Izdavaštvo je još jedna od naših usluga, koja zaokružuje čitav proces – počev od uređivanja/redakture rukopisa, preko lekture i korekture, po potrebi i prevođenja, preloma, tehničke pripreme teksta za štampu, do same štampe.
Naši klijenti su već godinama unazad autori koji prvi put pišu knjigu. Ako ste i vi među njima, Urednik predstavlja onaj stepenik koji ne želite da preskočite!
Naime, svedoci smo toga da se veoma često same štamparije javljaju kao izdavači, pri čemu novopečeni autori nemaju tu dragocenu pomoć – od strane urednika u klasičnoj izdavačkoj kući, koji treba da pregleda njihov rukopis, pre svega proceni da li je on, takav kakav jeste, uopšte za objavljivanje, ili treba još raditi na njemu, a zatim da smernice i pomogne u njegovom sređivanju.

izdavaštvo

Urednik je tu da vas podrži u ovom važnom koraku na putu dovođenja vašeg rukopisa do njegove najbolje moguće verzije, ispod koje ćete ponosno moći da se potpišete – kao potencijalni pisac.
Ali naravno, tek kada tekst prođe našu lekturu i korekturu kako bi jezički bio potpuno doteran.
Ukoliko želite da upravo Urednik bude izdavač Vaše knjige, zaokružićemo čitav proces pripremom teksta za štampu i samom štampom, i naravno, za Vas ćemo uraditi i katalogizaciju knjige (CIP zapis i ISBN broj).
Po potrebi, možemo se dogovoriti i o sledećim koracima, kada Vaša knjiga izađe – o njenom predstavljanju javnosti i distribiciji.

Naša izdanja

Bauk kruži Rimom…

bauk kruzi

"Bauk kruži Rimom ... ", Mirjana Hrnjak

Naručite svoj primerak knjige

Ukoliko biste voleli da imate svoj primerak našeg izdanja, popunite formu.